منوی دسته بندی

آشنایی با دوره ی مونته سوری


آرزوی هر خانواده ای داشتن کودکی شاد، مستقل، اجتماعی و عاطفی است.کودکی که بتواند با تمام حواس پنجگانه اش با دنیای اطراف ارتباط برقرار کند، خوب ببیند، بشنود، لمس کند، تجربه کند و خوب بیان کند.
یکی از دغدغه های اصلی جامعه جهانی، بالا بردن مهارت های کودک جهت ارتباط و تعامل با اجتماع است.در واقع انتظار این است که کودکان از زندگی لذت برده و دیگران را از وجود خود بهره مند سازند. چنین فردی باید دارای ، ما جوانانی شوند که بتوانند در جامعه، سالم زندگی کنند مهارت بالای اجتماعی، عاطفی، جسمی، کلامی و عقلی باشد.
شیوه ی آموزشی مونته سوری، به عنوان یک روش آموزشی پیشرو در پرورش چنین کودکی بسیار موفق بوده است.این روش سال ها پیش توسط ماریا مونته سوری خلق شد و تاکنون در دیگر کشورها به عنوان یک روش پرورشی/شناختی بکار گرفته شده است.سرزمین قصه های این روش را به شکلی خلاق و ، کهن به عنوان یک موسسه تخصصی در قصه و داستان توانسته با بومی سازی و نیازسنجی کودکان ایرانی نزدیک تر کند.در این روش، کودک در فضایی آزاد اما قانون مدار به شکلی خلاقانه به کشف خود و دنیای ، همراه با قصه به جامعه ی کنونی پیرامون می پردازد و در نهایت شکوفا شده و می تواند در مسیر خلاقیت خود گام بردارد.
آموزش های مونته سوری در سرزمین قصه های کهن، به شرح زیر می باشد:
1- آشنایی با زندگی روزمره
2- زبان آموزی به روش آواورزی و الفباورزی
3 – بخش فرهنگ شامل: (قصه گویی، دورهمی و صحبت هر روزه با همکلاسی ها و تقویم، نمایش خلاق،شعرخوانی و آشنایی با اقوام ایرانی)
4- موسیقی با تمرکز بردقت و توجه: تقویت هوش شنوایی و انجام بازی های دقت و توجه که باعث بهتر خواندن، درک مطالب، افزایش دقت به محیط اطراف میشود.
5- علوم: آشنایی با محیط اطراف و احترام به محیط زیست و آشنایی با جانوران، گیاهان و جغرافیا، باغبانی و کاشت همراه با فیلم، داستان، کاردستی،کاشت و اردو و برگزاری تولد کودک بر اساس قانون حرکت زمین و خورشید
6- ریاضی: آشنایی با مفاهیم ریاضی و درک واژه های ریاضی آشنایی با احجام و اشکال هندسی بطور بصری و از طریق ابزارهای مونته سوری
7- تقویت هوش حرکتی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *